"Una cuestión de tiempo": comèdia enginyosa i ingènua

Hi ha prou enginy i diàlegs intel·ligents en aquesta comèdia romàtica amb tocs fantasiosos (viatges en el temps) per justificar tot els excessos d'edulcorants i soufles exagerats que pugui tenir. El que podria haver acabat amb un pastitx de merenga sense solta ni volta és un producte prou lúcid per treure'ns els millors somriures i sortir de la sala amb un optimisme moderadament apujat malgrat ser molt conscient que en moltes ocasions s'està fregant la ximpleria i la obvietat més incòmoda. 
El magistral guió i les perfectes interpretacions ajuden fermament a esquivar el perill de la banalitat  per aconseguir dur-nos a un terreny d'un romanticisme fresc, acollidor i transversal interpretat per uns personatges prou creïbles i propers com per fer-nos creure que, fins i tot, són reals encara que siguem ben conscients que t'estan mostrant un món fet de xupiguais i bonrollisme.
Si us van agradar Cuatro bodas y un funeral o Nothing Hill també trobareu agradable i encantadora aquesta comèdia rebotida de bona feina pels quatre costats.